Manel Carrera i Escudé. Fundador i director de Botarga Produccions S.L. Llicenciat i màster en Direcció i Administració d´Empreses per ESADE. Ha estudiat els efectes socials, polítics i econòmics de l’aparició de les xarxes distribuïdes, el paradigma de les quals és Internet, i ha treballat especialment amb les noves idees i valors que emergeixen gràcies a aquest nou model de tecnologia. També treballa en la conceptualització d’espais web i de tot tipus d’espectacles parateatrals, com a escriptor i com a fotògraf. Etnògraf vocacional, li apassiona la recerca cultural i el mou una infinita curiositat per conèixer la riquíssima diversitat de la cultura popular catalana i també la d’altres indrets del món. No li agrada que la cultura popular estigui condemnada al silenci i la invisibilitat per part dels grans mitjans de comunicació públics, tot i que considera que això, amb la irrupció dels mitjans digitals, ja està començant a canviar… És el fundador i director de Festes.org (http://www.festes.org) un espai web que, des del 1999, proporciona informació sobre les celebracions festives populars a les terres de parla catalana.

Compàs de Volanderes. A finals de 2011 Xavi Miret Paredes crea a Cervera (la Segarra) l’estudi de disseny “Compàs de Volanderes” especialitzat en disseny digital i entorn web. Ha realitzat projectes d’imatge corporativa, cartellisme, senyalització d’espais i gràfica per a exposicions entre d’altres. Bona part de la seva producció està relacionada amb el món de la cultura popular.

Imprempta Aubert. La Impremta Aubert és una empresa del món de les arts gràfiques que va fundar, l’any 1904 a la vila de Camprodon, l’impressor Pere Aubert i Port. Situada al polígon industrial de Can Coromines de Sant Joan les Fonts, a uns quatre quilòmetres d’Olot, està dotada de la maquinària i de les tècniques més modernes que permet oferir als clients una extensíssima gamma de productes en tots els camps de la impressió.

Josep Mercader. Pagès, cisteller i artista de Torroella de Montgrí. Construeix tot tipus de productes de cistelleria amb materials naturals, com el vímet i la canya, així com tot tipus d’edificis tradicionals fets amb materials naturals (barraques) i també escultures vives de grans dimensions amb vímet

Rafael Lopez Monné. Fotògraf especialitzat en festes, cultura i territori. El biaix de la geografia ha fet que l’interès pel territori, per la gent, per la cultura i pel patrimoni defineixin gran part de la seva obra fotogràfica. Les seves imatges han aparegut en mitjans com el Magazine de La Vanguardia, el Dominical del Periodico, GEO, Descobrir Catalunya, Altair, Viajes National Geografic o Newsweek.

Festiari. Un aparador de promoció dels elements festius que participen de les festes majors arreu de la geografia catalana. Reproduïm a escala el bestiari que participa de les festes arreu de la geografia catalana, a mida dels infants per donar-los la possibilitat de tenir com a element de joc un bocí de les festes populars en forma de gegant, de mulassa, de capgròs…

Carlus Font Isern. Format a la Universitat Goldsmith College de Londres en post-producció de video, té també el BTEC per la Westminster College de la mateixa ciutat. Ha treballat en la producció de diferents curtmetratges i llargmetratges a Londres i Catalunya, per empreses de post-producció d’anuncis i programes per la BBC i Chanel Four amb Sam Snede Co.