La veu a través del vidre que separa el bar de la plaça, per entremig d’unes heures que s’entortolliguen tirant amunt. Duu ulleres fosques i camina al costat d’una amiga. Els mugrons li sobresurten, tensos, damunt una samarreta apretada de color suau. Ell és allà dins, prenent un cafè amb un amic, però més atent al que passa a l’exterior que a la conversa que sorgeix entre glop i glop. La magdalena de xocolata s’ha acabat i també les bromes sobre l’èpica futbolística del Barça d’ahir al vespre. A través del vidre, es fixa amb aquells mugrons. S’adona que ella també l’està mirant perquè, malgrat les ulleres fosques que duu, li arriba a veure els ulls. Amb posat seductor, sabedora del que està passant, sabent-se observada, ella li torna el somriure i aparta la vista a poc a poc. S’han reconegut en aquell joc. Es posa en marxa la roda.

Una estona més tard es creuen pel carrer. S’aturen i es reconeixen. Després d’unes breus paraules, cordials i més aviat tímides, parlen del que ha passat fa tot just una estona, davant el bar. I es somriuen. Atreta pel perfum que duu ell avui, li allarga el nas fins al coll i li xiuxiueja alguna cosa. Fan broma i decideixen anar a dinar junts. Pugen amb moto a un restaurant de Collserola. Damunt la moto, nota els seus pits a l’esquena i com, des de darrera seu, ella apreta les cames contra les seves. Dinen quelcom amb una botella de vi blanc, que els embriaga, encara més. Després surten a la terrassa a prendre un cafè. Ell li pregunta per les sabates. Li fa broma i li deslliga un dels cordons, un gest que ella aprofita per treure’s mitjó i sabata. Duu un tatuatge d’un cavallet de mar preciós en el peu dret. Es descorda l’altra i posa els dos peus damunt les cames d’ell. Mentre parlen de collonades, li fa un massatge a aquells peus. Primer apretant amb força la planta i després resseguint cada un dels sòcols que hi ha entre dit i dit. El sol pica fort i ella treu un bronzejador, que demana que li apliqui sobre la cama. Ell extén el líquid blanc des del turmell i fins la punta del dit gros. Durant una bona estona, amb les ulleres de sol posades, mentre segueixen parlant per parlar, ara de jazz i de viatges. I riuen. I aleshores ella explica que l’altre dia en una excursió havia vist una rosella molt gran i que s’havia imaginat sent com ella. I que havia sentit molta enveja d’aquella flor. D’aquesta manera, en aquest precís instant, a ell li sembla veure davant seu a Durga, la deessa hinduista de braços múltiples, que apareix, sempre bonica, matant les bèsties que són als seus peus.

De tornada a casa ella el fa passar a una habitació amb el pretext de mostrar-li un vídeo en què està treballant i del que ja li ha parlat durant el dinar. És asseguda a la cadira, davant l’ordinador. Ell, que és dret darrera seu, li acosta la cara i el desig es dispara. I li fa un petó a la boca, llarg, amb intensitat. Aleshores allarga el braç fins al pit esquerra i introdueix  la mà dins la samarreta. Primer suaument, però després li comença a magrejar els pits apassionadament. Ella es deixa i tanca els ulls. I es gira, s’aixeca i es llança sobre seu. Es besen amb pressa. Excitats. Es van desvestint, traient-se totes les peces de roba que van quedant esteses pel passadís. Es passen tot el que queda de tarda i nit cardant. Ella li mama com ningú mai no ho ha fet. I ell li posa dins una i altre vegada, ara suaument, ara apretant fort i gaudint amb el so que emeten les natges quan reboten contra el seu entrecuix.

L’endemà ella el truca perquè el vol veure. Ell és a casa i li diu que l’espera. Que vingui. Hi arriba de matinada. Obre la porta sigilosament i avança fins l’habitació que hi ha al fons. És l’únic indret de la casa que és una mica il·luminat. Són les quatre del matí i de la porta en surt una petita cortina de fum que transmet una gran sensació de tranquil·litat. És una barra d’encens que crema. Sobre el llit, nu, li diu -Has tardat molt… ja m’he masturbat dues vegades pensant el que faríem quan arribaries. – Jo també vinc ben xopa… No paro de pensar en el que va passar ahir i en el que em faràs aquesta nit. I es comença a despullar.

-    Per cert, com et dius? – li demana ell abans que s’abaixi les calces.
-    M, i tu?
-    Jo em dic A. M’ha agradat molt com m’has ensarronat…
-    Ah…
-    Jo també tenia ganes de parlar amb tu. Fa dies que et mirava. M’agrades.

Aleshores, li acosta la cara i, sensualment, li posa la mà a la cigala. L’erecció va creixent a mesura que els petons són més intensos. Així que les dues llengües es deleixen, la seva titola augmenta de volum. Aleshores li obre la bragueta, li treu la cigala fora, li engrapa i li comença a llepar, també amb delit i dedicació. – Treu-me tota la llet… Li etziva mentre amb la mà contribueix al moviment del seu cap. Una estona més tard, tornat del lavabo, l’espera nua fumant de nou sobre el sofà, amb les cames obertes. – Ara folla’m – li diu. I així, després d’unes paraules de cortesia, hi tornen com l’altre nit. Ara és ell que s’hi acosta i li posa la mà mentre li fa un petó que impedeix que ella digui res més. Ella s’hi torna a posar bé i ell s’hi avalança fervorosament. Li clava ben endins, una vegada i una altra.

Tot just fa una estona que coneix el nom d’aquesta noia que ara és mossegant el coixí del seu llit i que es gira i li diu: Perquè et pares ara? En què penses? Aleshores, s’atura i només pot esbotzar un gran somriure de felicitat mentre li diu <<en res, en res… no t’ho puc explicar>>.